Markkinoilta löytyy tänä päivänä suhteellisen hyviä kitaroita noin 100–200 euron hintaan. Monelle säännöllisesti soittavalle tai ammattilaiseksi tähtäävälle muutaman sadan euron arvoinen kitara ei välttämättä riitä, sillä on sanomattakin selvää, että hinnaltaan kalliimmassa kitarassa niin soundi kuin soitettavuus ovat huomattavasti parempia. Laadultaan erinomaisista kitaroista joutuu kuitenkin pulittamaan usein jopa tuhat euroa, mutta paljon kitaraa soittavalle tämä on yleensä pieni hinta verrattuna siihen, mitä kaikkea kitaran soittaminen tarjoaa vastaan.

Kitaran rahoittaminen lainarahalla

Kitaran rahoittamiseen löytyy useita eri keinoja. Voit esimerkiksi aloittaa säästämisen uutta kitaraa varten jo hyvissä ajoin. Tällä tapaa, mitä aikaisemmassa vaiheessa aloitat säästämisen, sitä vähemmän sinun tarvitsee säästää kuussa saavuttaaksesi tavoitteesi. Voit kenties pyytää myös vanhempia tai isovanhempia avustamaan rahallisesti kitaran hankinnassa tai ostaa kitaran itsellesi osamaksusopimuksella, jos kyseinen liike sellaista mahdollisuutta tarjoaa.

Muussa tapauksessa kannattaa pohtia lainan hakemista. Kitaran ostaminen onnistuu helposti lainarahalla, sillä tällöin suoritat maksun kokonaisuudessaan ja saat kitaran itsellesi heti. Lainaa kitaraa varten on helppo hakea suoraan verkosta.

Ole kuitenkin tarkkana eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, sillä voit saada toiselta luotonmyöntäjältä huomattavasti edullisemmalla korolla varustettua lainaa kuin toiselta. Useiden lainahakemusten täyttäminen lukuisten eri pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla voi kuitenkin olla pitkäveteistä työtä, joka vie aikaa. Jos haluat selvittää helposti yhdellä lainahakemuksella, millainen laina on kaikkein edullisin, voit helposti kilpailuttaa lainat Rahalaitoksen sivuilla.

Rahalaitos kilpailuttaa vakuudettomat lainat puolestasi vain muutamassa minuutissa. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse enää täytellä erillisiä lainahakemuksia lukuisten eri pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla, vaan Rahalaitos välittää luottamuksellisesti tietosi yhteistyökumppaneilleen, jotka sitten tekevät omat lainatarjouksensa lainahakemuksessa antamiisi tietoihin pohjautuen.

Kilpailuta lainat ja löydä kaikkein edullisin laina unelmiesi kitaraa varten

Miksi lainat sitten kannattaa kilpailuttaa? Koska lainojen kilpailuttamisen avulla selvität jo muutamassa minuutissa, mikä markkinoiden luotonmyöntäjistä tarjoaa juuri sinulle kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa.

Vakuudettomien lainojen korkokuluissa esiintyy tänä päivänä valtavia eroja, sillä edullisimman ja kalleimman lainan välillä voi olla useiden prosenttien heitto. Kun kilpailutat lainasi, löydät helposti lainatarjousten joukosta kaikkein edullisimman lainan ja voit säästää lainan korkokuluissa jopa satoja euroja. Ja tämän säästetyn summan voit vaikka laittaa sivuun uuden kitaran huoltoa tai personointia varten!

Lainojen kilpailuttaminen Rahalaitoksen kanssa on lisäksi kuluttajille täysin ilmaista. Koska Rahalaitos saa pankeilta ja rahoituslaitoksilta komissiota jokaisesta heidän kauttaan tehdystä lainasopimuksesta, sinä saat oikeuden kilpailuttaa lainasi heidän sivuillaan täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että lainahakemuksen lähettäminen heidän kauttaan ei sido sinua ottamaan lainaan, mikäli yksikään saamistasi lainatarjouksista ei miellytä.

Lainaa nopeasti

Jos kitaralla on kiire, ei hätää! Löysitpä sitten Torin sivuilta tai muulta vastaavalta sivustolta unelmiesi kitaran ja haluat huutaa sen itsellesi, voit saada lainaa nopeimmillaan jo saman vuorokauden aikana. Vakuudettoman lainan hakeminen käy helposti suoraan Rahalaitoksen sivuilla, sillä lainahakemuksen täyttäminen ei vie parhaimmillaan kuin muutaman minuutin.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset saat takaisin välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, mutta viimeistään 24 tunnin sisällä. Voit hyväksyä edullisimman lainatarjouksen helposti suoraan verkossa ja allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, lainarahat siirretään ilmoittamallesi tilille jopa saman päivän aikana, jolloin voit tehdä haluamastasi kitarasta tarjouksen vaikkapa heti.