Muusikoiden elämänkertoihin tutustuminen on mielenkiintoinen tulokulma musiikin maailmaan. Ellet ehdi tai jaksa lukea elämäkertoja, kannattaa valita näppäriä äänikirjoja, joissa joku toinen lukee mielenkiintoiset tarinat puolestasi, ja joita voit kuunnella juuri silloin, kun sinulla on hetki aikaa. Äänikirjoja voit kuunnella jopa silloin, kun teet jotakin muuta – vaikkapa siivotessa tai lenkkeillessä. Näin saat mitä parhaimmalla tavalla kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Äänikirjoja näppärällä sovelluksella

Kaikista helpoin tapa hankkia äänikirjoja on suosia äänikirjasovelluksia. Monipuoliset Äänikirjasovellukset kokoavat nimittäin yhteen valtavan määrän erilaisia äänikirjoja, ja sovelluksen kautta kirjat kulkevat näppärästi mukana esimerkiksi kännykän uumenissa.

Nykyisin markkinoilta löytyy monenlaisia äänikirjasovelluksia, kuten Storytel, BookBeat ja Nextory. Valinnanvaraa siis riittää, mutta hyvä uutinen on se, että monia äänikirjapalveluita pääsee kokeilemaan täysin ilmaiseksi! BookBeatia voit kokeilla ilmaiseksi jopa 45 päivän ajan, ja BookBeat onkin yksi suosituimmista äänikirjapalveluista. Google Playssa palvelu on saanut asiakkailtaan arvosanan 4,7 / 5 ja App Storessa 4,6 / 5, eli sen asiakkaat ovat olleet palveluun ilmeisen tyytyväisiä.

Muusikoiden elämäkertoja äänikirjasovelluksista

Kuten edellä jo todettiin, äänikirjapalveluista löytyy monia mielenkiintoisia muusikoiden elämäkertoja. Suositusta BookBeatista löytyy esimerkiksi Elina Hirvosen kirjoittama Katri Helena Laulaja -elämäkerta, jossa Katri Helena palaa oman elämäntarinansa äärelle.

Toinen koskettava BookBeatista löytyvä vaihtoehto on Måns Mosessonin kirjoittama Tim: Aviciin elämäkerta, joka valottaa maailmanlaajuiseen maineeseen nousseen musiikkilegendan traagista elämää. Kirjassa toimittajana työskentelevä Måns Mosesson kertoo 2010-luvulla vaikuttaneesta pop-sensaatiosta, joka kosketti suuria yleisömassoja ainutlaatuisella tavalla elektronisen tanssimusiikkinsa kautta, mutta samalla koki itse, että kaikki saavuttamansa oli hänelle liikaa.

Suosituista äänikirjasovelluksista löytyy monia muitakin mielenkiintoisia musiikkimaailmaa sivuavia elämänkertoja. Jos musiikki on lähellä sydäntäsi ja haluat oppia siitä lisää, kannattaakin tutustua äänikirjasovelluksiin myös tältä kantilta!